Kampeerweekend Abbert 1-3 juni 2018

Dit jaar gaan we weer kamperen op de Abbert. Nu al weer voor het vijfde jaar. We hopen op een paar mooie dagen met elkaar!

Hoe gaan we dit doen?
Vrijdag 1 juni zijn de kampeerders welkom vanaf 14.00 uur ’s middags en op zondag vertrekt iedereen vòòr 20.00 uur. Ieder neemt een eigen kampeermiddel mee, tent, caravan of camper. Er is een mogelijkheid een slaapwagen te huren (zelf te regelen). Iedere kampeerder zorgt voor zijn eigen eten en drinken en maakt zelf de maaltijden voor het eigen gezin. Op zaterdagavond is er een BBQ, waarbij we iedereen vragen zelf vlees, salades ea mee te nemen. Ook neemt iedereen zelf spelmateriaal mee, als badmintonrackets, ballen, gezelschapsspelletjes, wat je mee wil nemen. Iedere kampeerder betaalt de eigen kosten van de kampeerplek. We staan dit jaar op hetzelfde veld als vorig jaar.

Op het terrein van de Abbert is het mogelijk allerlei outdoor spellen te doen. Verder maken we een programmaatje voor het weekend met een aantal activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. En niet te vergeten het kampvuur natuurlijk!

Zondag is de kerkdienst op het kampeerterrein. Eigen stoelen (en parasol) beker, bord, lunchpakket en bestek meenemen (voorzien van naamstikkers). We willen ook dit jaar lunchen met alle kampeerders en kerkgangers. Wij zorgen voor soep, zelf broodjes en drinken meenemen.

Opgeven

Via onderstaand inschrijfformulier kan iedereen zich opgeven voor het kampeerweekend. Het is mogelijk 1 of 2 nachten te komen, of alleen overdag, wat je wilt. Voor de zondag is geen opgave nodig, wel is een kleine bijdrage aan de kampeerveldeigenaar verschuldigd.

Ook willen we vermelden dat de informatie die u opgeeft uitsluitend wordt gebruikt voor de organisatie van het kampeerweekend op de Abbert van 1 - 3 juni 2018; Uw gegevens zullen aan niemand anders worden verstrekt.

Ronald Opstal, Renny Post

Overzicht kosten - door de kampeerder zelf te betalen

Kamperen €8,50 per persoon per nacht
Dagbezoeker €4,00 per persoon

 

 

 

Graag vrijmoedig aangeven (bij opmerkingen) als de kosten van het kamperen niet binnen uw mogelijkheden liggen. We willen graag dat iedereen mee kan gaan.

Voor de volledigheid ook het adres van de Abbert: Stobbenweg 18, 8251 PX Dronten. www.deabbert.nl

CAPTCHA
Wij vragen u om de code over te nemen. Hiermee willen we zoveel mogelijk spam-inzendingen proberen te voorkomen. Excuses voor de overlast.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.