Kampeerweekend Abbert 14 – 16 juni 2019: Geef je hier op!

Dit jaar gaan we weer kamperen op de Abbert. Alweer voor het zesde jaar. We hopen op een paar mooie dagen met elkaar!

<--break->Hoe gaan we dit doen?

Vrijdag 14 juni zijn de kampeerders welkom vanaf  15.00 uur ’s middags en op zondag vertrek voor 18.00 uur. Ieder neemt een eigen kampeermiddel mee, tent, caravan of camper. Er is een mogelijkheid een slaapwagen te huren (zelf te regelen). Iedere kampeerder zorgt voor zijn eigen eten en drinken en maakt zelf de maaltijden voor het eigen gezin. Op zaterdagavond is er een BBQ, waarbij we iedereen vragen zelf vlees, salades ea mee te nemen. Ook neemt iedereen zelf spelmateriaal mee, als badmintonrackets, ballen, gezelschapsspelletjes, wat je mee wil nemen. Iedere kampeerder betaalt de eigen kosten van de kampeerplek. We staan dit jaar op hetzelfde veld als vorig jaar.
Op het terrein van de Abbert is het mogelijk allerlei outdoor spellen te doen. Verder maken we een programmaatje voor het weekend met een aantal activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. En niet te vergeten het kampvuur natuurlijk!
Zondag is de kerkdienst op het kampeerterrein. Eigen stoelen (en parasol) beker, bord, lunchpakket en bestek meenemen (voorzien van naamstikkers). We willen ook dit jaar lunchen met alle kampeerders en kerkgangers. Wij zorgen voor soep, zelf broodjes en drinken meenemen.

Opgeven

Via onderstaand inschrijfformulier kan iedereen zich opgeven voor het kampeerweekend. (ook via de website is het inschrijfformulier te vinden). Het is mogelijk 1 of 2 nachten te komen, of alleen overdag, wat je wilt. Voor de zondag is geen opgave nodig, wel is een kleine bijdrage aan de kampeerveldeigenaar verschuldigd.

NB. De gegevens uit onderstaande opgave zijn en blijven uiteraard vertrouwelijk, en worden met niemand anders gedeeld. 

 


 

Overzicht kosten

Kamperen €8,50 pp per nacht
Dagbezoeker €4,00 pp

Bovenstaande kosten worden door de kampeerder zelf betaald.

Graag hieronder vrijmoedig aangeven als de kosten van het kamperen niet binnen uw mogelijkheden liggen. We willen graag dat iedereen mee kan gaan.

CAPTCHA
Wij vragen u om de code over te nemen. Hiermee willen we zoveel mogelijk spam-inzendingen proberen te voorkomen. Excuses voor de overlast.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.