Kerkdienst gemist

Geluidsopnamen en liturgieën van de diensten in de Ark en de Open Hof.

Momenteel zijn er in de meeste internet-browsers problemen met het tonen van de overzichten met de opnamen. Dit heeft te maken met strengere beveiligingseisen. We zijn aan het onderzoeken om dit op te lossen. In de tussentijd kunt u direct naar Kerkdienstgemist gaan om daar de opnames terug te luisteren.

Onderstaand is een overzicht opgenomen van de direct via de site te benaderen geluidsopnamen. U kunt al meeluisteren tijdens de dienst. Er is dan mogelijk een kleine vertraging, maar dat zal niet meer zijn dan enkele minuten. 

In onderstaande overzichten staan voor de datum 2 symbolen, te weten een pijl naar rechts en een groene pijl naar beneden.
Door op de pijl naar rechts te klikken wordt het geluidsbestand van de betreffende dienst direct afgespeeld. Indien de betreffende dienst nog bezig is kunt u zo direct meeluisteren.
Door op de groene pijl naar beneden te klikken kunt u het bestand downloaden op uw computer; hierdoor hoeft u na het binnenhalen van het bestand de verbinding met internet niet te laten bestaan. Let wel op: de geluidsbestanden zijn redelijk groot, waardoor het binnenhalen via een gewone inbelverbinding nogal wat tijd vraagt. Echter, dit zal altijd goedkoper zijn dan het direct luisteren. Via een ADSL- of kabelverbinding is dit geen probleem.

Heeft u vragen over (recente) kerkdiensten waarvan de geluidsopnamen niet in de lijst staan kunt het beste direct contact opnemen met het Kerkelijk bureau.

De liturgie van de dienst die u wilt luisteren kunt u terugvinden in de AGENDA. Open daar de betreffende dienst, ga onderaan naar Meer informatie, en daar kunt u de liturgie als bijlage vinden. 

Heeft u verder nog vragen, stuur dan gerust een mail aan redactie. We wensen u veel luisterplezier!

Opnamen vanuit de Ark: Opnamen vanuit de Open Hof: