Kindernevendienst

Iedere zondag, ook tijdens de schoolvakanties,  is er voor de kinderen van de basisschool kindernevendienst.
De plek waar de kinderen elkaar ontmoeten, samen naar een bijbelverhaal gaan luisteren om er vervolgens iets mee te gaan doen. Dit kan bijvoorbeeld een spel zijn, maar ook een knutsel, een goed gesprek, een filmpje of een puzzel.
De kinderen zijn niet de gehele kerkdienst in hun eigen ruimte. Ze maken het begin en het eind van de dienst mee.

Met Kerst en Pasen hebben we een project met een bepaald thema. Beide projecten worden afgesloten met een gezinsdienst. Dan blijft iedereen in de kerk.
Daarnaast starten we het jaar gezamenlijk met een startzondag en sluiten het seizoen af met de overstapdienst. Hierin nemen we afscheid van de kinderen van groep 8.
We proberen ook ieder jaar een uitstapje te organiseren naar één van onze collectedoelen in de buurt.

Wilt u meer weten over de kindernevendienst, bel of mail gerust.

Margreet Riepma
mgriepma@solcon.nl