KiWi Dronten

KIWI (Kinderwinkel)

KiWi staat voor KinderWinkel en is gevestigd in kerkgebouw De Ark. De KiWi wil ondersteuning bieden bij de opvoeding vanuit het christelijk geloof.  De KiWi is een bibliotheek en een speelotheek met toegankelijke geloofsboeken en materialen voor kinderen van 0-12 jaar, die te gebruiken zijn door opvoeders en kinderen.

Doelstellingen van de KiWi:

1.   Ontmoeten: een plek waar kinderen ( en ouders) kunnen lezen en elkaar ontmoeten;

2.   Uitlenen: van materialen met christelijke inhoud;

3.   Promoten: van het lezen van christelijke literatuur door/voor kinderen;

4.   Opvoeden: informatie rond geloofsopvoeding.

De KiWi is elke zondag tot ongeveer een uur na de ochtenddienst geopend voor het lenen en terugbrengen van materialen. Kinderen, maar ook ouders, kunnen elkaar hier dan ontmoeten. Voor € 10,00 per jaar bent u donateur van de KiWi en kunt u materialen lenen.

In de hal van De Ark staat op zondagmorgen een thematafel met materialen van de KiWi. Elke maand is er een ander thema.

kiwi@pgdronten.nl