Nieuw bankrekeningnummer

Onze rekeningnummers zijn ondergebracht bij Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG maakte gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer.
Vanaf 1 november is dit niet meer mogelijk en gaat SKG gebruik maken van de systemen van de Rabobank. Hierdoor is ons rekeningnummer gewijzigd per 1 november 2018. 

Graag vragen we uw aandacht voor de volgende zaken:

  • Heeft u ons gemachtigd om een bedrag van uw rekening te incasseren? Dan ziet u vanaf 1 november a.s. een andere tegenrekening op uw rekeningafschrift.
  • Heeft u een periodieke overboeking in internetbankieren naar één van de rekeningen van onze gemeente? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november a.s. dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening van onze gemeente via de ‘Overstapservice’. U moet dan het rekeningnummer in internetbankieren wijzigen.
  • Heeft u nog acceptgiro’s van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer?  Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar vanaf 1 november a.s. kunt u deze acceptgiro’s niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

Het nieuwe rekeningnummer waarnaar u uw Vrijwillige Bijdrage kunt overmaken is:
NL72 RABO 0373 7183 22

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met het college van kerkrentmeesters of het kerkelijk bureau.