Op naar de €10.000?

De magische mijlpaal van €10.000

Dankbaar zijn we dat de commissie van de kerstpostactie het Energiefonds als bestemming van de opbrengst gekozen heeft. We hopen vanzelfsprekend dat veel mensen deelnemen aan deze actie!

We zijn dankbaar voor alle giften die blijven binnenkomen. Ook via het ouderen bezoekwerk zien wij mooie gifte binnenkomen. Heel hartelijk dank daarvoor!

Zou het gaan lukken om over de €10.000 te gaan voordat het jaar om is? Met nog een paar weken te gaan zou je denken dat dat mogelijk is.

Krijgt u een extra maand salaris? Of een bonus? En wilt u een deel daarvan afstaan? En dat ten behoeve van het Energiefonds, dat er voor is om de energierekening te kunnen blijven betalen? Bedenk dat u uw gift kunt aftrekken…! Maar dan moet uw overboeking nog wel dit jaar gemaakt worden. Op de hoofdpagina vindt u de betaallink….

De Soep- en Vleesactie

Nog even een kort berichtje over de soep- en vleesactie: De definitieve opbrengst is €1034! Heel hartelijk bedankt voor uw bestellingen en dat het u goed mag smaken!

Winter-stamppot diner

De volgende actie staat alweer op het programma! Een winter-stamppot-diner!
In samenwerking met Slagerij Anton Smit uit Dronten mogen we u een winters diner aanbieden, en wel op 27 januari aanstaande. De volledige details kunt u binnenkort in onze nieuwsberichten verwachten.
In het kort: we nodigen u binnenkort uit om in te schrijven via e-mail, voor 27 januari van 18-21 uur. Dan zorgen wij voor een stamppot buffet waar u kunt kiezen uit drie soorten stamppot. Reserveert u deze avond alvast?
Wij zorgen voor een gezellige opzet (winters), en u voor de gezelligheid!

Kosten: €30 per persoon, opbrengst vanzelfsprekend voor het Energiefonds.

De inschrijving start binnenkort!

Oproep

De komende maanden gaan we aan de slag met andere acties. Hiervoor kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Lijkt het u / jou iets om aan een of meer activiteiten deel te nemen?
Laat het ons weten via energiefonds@pgdronten.nl! Afhankelijk van de activiteit is het een paar uur meedoen, eventueel met een voorbereidende bijeenkomst.

energiefondsJ. Hemrica